Activiteiten & Nieuws

U bent hier

De Kerselaar vzw neemt deel aan Tour Elentrik

Tour Elentrik is een straat art-project opgestart door de gemeente Overijse in samenwerking met vzw Treepack. Er worden 40 nutskasten/elektriciteitskasten in Overijse opgewaardeerd met een laagje kunst. Een unieke manier om het straatbeeld op te fleuren. Creatievelingen en professionele kunstenaars uit de Druivenstreek worden, in functie hiervan, geselecteerd. Zij zullen de kasten, die nu vaak een doorn in het oog zijn in de groene gemeente, omtoveren tot prachtige kunstwerken.

Het Crea-atelier van het dagactiviteitencentrum van De Kerselaar was één van de geselecteerden. Momenteel wordt er, onder begeleiding, verder gewerkt aan de ontwerpen en het bewerken van de toegewezen elektriciteitskasten (Markthal Overijse en Lanenstraat in Tombeek). In de fotogalerij kunnen jullie alvast genieten van foto's van onze kunstenaars aan het werk.

Het eindresultaat biedt een nieuwe kunstroute met sportieve (wandel- en fietsroute) en toeristische meerwaarde voor Overijse. De opening van Tour Elentrik in Overijse is voorzien op 19 augustus 2021.

o
<
>
1/1